Spring til indhold

Vi elsker hinanden

Vi elsker hinanden - parterapi


Lyder et eller flere af udsagnene bekendt for jer?

Vi elsker hinanden, men vi famler lidt og misforstår, det der bliver sagt.

Vi er pressede af hverdagen – job, uddannelse, være børnefamilie. Vi har svært ved at finde tid til …. til hvad som helst.

Vores uenigheder eskalerer og ender i vredesudbrud, hvor den ene af os trækker sig, og den anden bliver frustreret over, at vi ikke kan tale det færdigt

Vi har konflikter om stort og småt.Vi lytter ikke til hinanden, og vi føler os begge misforstået.

Jeg er træt af at blive presset med nye krav. Det er lige meget, hvad jeg gør, så er det ikke godt nok.

Jeg er træt af, at det hænger på mig. At det altid er mit ansvar at få taget noget op eller taget beslutninger. Hvis jeg ikke gør noget, sker der ingenting.

Tilbage til parterapi


“Det var ikke det jeg sagde”

De fleste oplever perioder i parforholdet, hvor det bliver svært og hvor håbløsheden viser sig – bare en lille smule. Der er ind i mellem kriser og skænderier, eller der bliver tavshed og tilbagetrækning. I begge tilfælde går det galt med kommunikationen. Det er frustrerende – I vil det jo gerne og alligevel ender det ofte i afmagt, hvor I begge er kede af det.

I er stadig der, hvor I ved, at I elsker hinanden. Det er bare rigtigt hårdt at være i, og det slider på jer. I har brug for forandring. I har brug for at blive bedre til at kommunikere og forstå hinanden.

For mange er det et stort skridt at vælge at gå i parterapi. Men de, der vælger det, vil opdage at det er en vej til større klarhed og forståelse. I parterapien får I redskaber til en respektfuld kommunikation, hvor konfliktniveauet ikke når samme højder, ja ofte nærmest forsvinder.

Under “Der er tvivl om følelserne” kan I læse om

  • Slidt af skænderier.
  • Den langsomme død.
  • Når lynet slår ned – utroskab.
  • Ændret livssituation.


Online parkursus

Jeg tilbyder også et online kursus på 8 videosessioner til jer, der vil forsøge at arbejde selv. Gratis opstartssession uden binding.
Læs mere om kurset her


error: Content is protected !!