Spring til indhold

Familierådgivning, parrådgivning i Lyngby

Familierådgivning


Par- og familierådgivning

Familierådgivning og parrådgivning sigter primært på, at I bliver afklarede omkring hvilken hjælp, der er behov for – det kan være familieterapi, parterapi, individuel terapi, misbrugsbehandling, psykiatrisk udredning, etc. Det kan handle om jer eller om et familiemedlem – børn, søskende, forældre.

Parrådgivning er ikke behandling og vil oftest bestå af en session eller to. Parterapi og familieterapi er mere dybdegående og I får mulighed for at arbejde med alle problemstillinger i jeres relation.


Personlig rådgivning, coaching

Personlig rådgivning eller coaching kan have to formål. Enten er fokus som beskrevet under fokus for par- og familierådgivning. Eller også er fokus at blive afklaret på et specifikt område i dit liv. Det kan f.eks være jobrelateret, eller store og svære beslutninger som skal tages. Det kan dog ofte være en god idé at benytte sig af terapi i stedet for.

Rådgivninger ikke terapeutisk behandling. Individuel terapi er mere dybdegående og du får mulighed for at arbejde med dine egne psykologiske udfordringer.


Blev du klogere? Ellers er du velkommen til at ringe.


Priser


Modsat terapi er rådgivning momspligtig. Priserne er incl. moms.

  • Personlig rådgivning, 55 minutter: Kr. 1.500.
  • Rådgivning for 2 personer, 70 minutter: Kr. 2.000.
  • Rådgivning for 3-5 personer, 70 minutter: Kr. 2.300.
  • Efter første session er der mulighed for at købe et forløb for to personer, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her
Mobile Pay - psykoterapeut, parterapeut og familieterapeut


Hvis du har brug for at vide lide mere inden du bestiller tid, er du er meget velkommen til at kontakte mig. Det kan du gøre på tre måder:

  1. Via SIKKER MAIL, her har du mulighed for at skrive lidt om problemstillingen.
  2. Sende en SMS, klik på Jeg ønsker opkald.
  3. Ringe på 51 955 966. Jeg er ofte optaget af klienter og kan derfor sjældent svare, men jeg ringer tilbage, hvis du lægger en besked eller sender en sms.

error: Content is protected !!