Rådgivning i Lyngby

Fokus for parrådgivning og familierådgivning

Rådgivning sigter primært på, at I bliver afklarede omkring hvilken hjælp, der er behov for – det kan være familieterapi, parterapi, individuel terapi, misbrugsbehandling, psykiatrisk udredning, etc. Det kan handle om jer eller om et familiemedlem – børn, søskende, forældre.

Parrådgivning er ikke behandling og vil oftest bestå af en session eller to. Parterapi og familieterapi er mere dybdegående og I får mulighed for at arbejde med alle problemstillinger i jeres relation.

Fokus for personlig rådgivning, coaching

Personlig rådgivning eller coaching kan have to formål. Enten er fokus som beskrevet under fokus for par- og familierådgivning. Eller også er fokus at blive afklaret på et specifikt område i dit liv. Det kan f.eks være jobrelateret, eller store og svære beslutninger som skal tages. Det kan dog ofte være en god idé at benytte sig af terapi i stedet for.

Rådgivninger ikke terapeutisk behandling. Individuel terapi er mere dybdegående og du får mulighed for at arbejde med dine egne psykologiske udfordringer.


Priser for rådgivning

Modsat terapi er rådgivning momspligtig. Priserne er incl. moms.

  • Personlig rådgivning, 60 minutter: Kr. 1.400.
  • Rådgivning for 2 personer, 75 minutter: Kr. 1.800.
  • Rådgivning for 3-4 personer, 90 minutter: kr. 2.200.
  • Der er mulighed for at købe et forløb, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her

Tidsbestilling

Du/I har mulighed for at

BOOKE TID ONLINE 

Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har spørgsmål.
Du finder kontaktoplysninger længere nede.

error: Content is protected !!