GDPR – Cookies

Cookies på janbjerre.dk

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Vi bruger cookies i forbindelse med Google AdWords og Google Analytics, som hjælper os med at måle effekten af den digitale annoncering.

Hvis du generelt ønsker at slette eller blokere cookies, kan du læse om det på: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Jan Bjerre – Empowerment indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at sende en mail, udfylde en formular eller booke en tid. 

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I forhold til indsamling af personoplysninger i forbindelse med terapi, coaching eller supervision kan du læse nærmere under samtykke .

Vi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne, herunder serverhosting, systemvedligeholdelse, e-mail service, mv. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services. Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse over for Jan Bjerre – Empowerment, ligesom vi løbende kontrollerer, at samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse via kontaktoplysninger nederst på siden. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.