Spring til indhold

Parterapi i Lyngby

At gå i parterapi er en kærlighedserklæring til hinanden.

“Måske har jeg svært ved at mærke, at jeg elsker. Måske føler jeg mig ikke elsket. Måske er jeg bange for resultatet. Men jeg kommer her for gøre mit bedste og mit ypperste sammen med dig.”

Parterapeut Jan Bjerre


Passsion for parterapi

Jeg er en stærkt passioneret parterapeut med parterapeutisk erfaring siden 2009 og en høj succesrate.

Udover at I møder en erfaren parterapeut med teorien på plads, møder I også en parterapeut med en bred menneskelig forståelse fra et arbejdsliv indenfor flere fagområder.

Læs mere om Jan Bjerre


Jeg taler med 70-90 par om året, og langt de fleste (mere end 95%) ender med at finde vejen sammen – også de par, hvor kærligheden har været næsten forsvundet.

De få par, der afslutter forløbet med at ville skilles, er som regel kommet for at blive skilt på en god måde. De bliver skilt med større forståelse og med mulighed for et bedre samarbejde omkring eventuelle børn.

Parterapi i Lyngby

Hvis du bliver ved med at gøre det samme, bliver imorgen som igår.


Om at gå i parterapi

I har jo allerede gjort jer nogle tanker om at søge parterapi – ellers var I her ikke.

På linket herunder kan I læse mere om mit fokus for parterapi og måske genkende jer i andres tanker og grunde til at søge parterapi.

Mere om parterapi


Det skal føles godt

En af de vigtigste elementer for en godt forløb, er at I føler jer trygge ved den parterapeut, som I vælger. Video tekster og billeder kan forhåbentligt understøtte den gode mavefornemmelse.
Priser for parterapi


I parterapi indgår både parsessioner og enesessioner.

  • Parsessioner, 75 minutter: Kr. 1.500.
  • Enesessioner, 75 minutter: Kr. 1.500.
  • Ekstra individuelle samtaler, 60 minuter: Kr. 1.100.
  • Der er mulighed for at købe et forløb, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her
  • Rabat pr. session for begge på SU/kontanthjælp i tidsrummet kl. 9-16: Kr. 200.


Rådgivning er noget andet

Langt de fleste par kommer for at få hjælp i parterapi. Men hvis I har brug for afklaring om hvilken hjælp, der er behov for, kan det i stedet være parrådgivning (ægteskabsrådgivning).

Læs mere om Rådgivning


Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men I kan måske finde inspiration i blog-indlæggene om Parforhold samt i andre blog-emner.


error: Content is protected !!