Spring til indhold

Effektiv parterapi i København

Find tilbage til det gode parforhold

De fleste par kommer til et tidspunkt, hvor forholdet bliver udfordret – det kan være i begyndelsen, efter nogle år eller efter mange år. Når udfordringerne rammer er det tid til at søge parterapi.
At finde et sted at gå i parterapi i København kan være en stor og uoverskuelig proces, da udbuddet af parterapeuter (det være sig psykologer eller psykoterapeuter) er mangfoldigt. Hvordan finder man den rigtige?

Parterapi i København
Parterapeut Jan Bjerre

Parterapeut med høj succesrate

Det meste af mit arbejdsliv har mit fokus været at arbejde med relationer mellem mennesker, og siden 2009 har mit fokus været parterapi. Det betyder at jeg har haft over tusinde par igennem min klinik og er idag en stærkt erfaren parterapeut med en høj succesrate.

Jeg taler med 70-90 par om året, og langt de fleste (mere end 95%) ender med at finde vejen sammen – også de par, hvor kærligheden har været næsten forsvundet. Uanset hvilke sætninger I genkender jer i, og uanset hvilke scenarier I genkender jer i, kan jeg hjælpe jer frem mod en ny vej.


Parterapi i københavn – klinikken er flyttet

Måske har I tidligere være klient hos mig i Nørregade 41, København. Jeg har lukket klinikken og har nu kun klinik i Kgs. Lyngby.

Måske tænker du, at der er langt til Lyngby, men det tager kun 25 minutter med toget og 14 minutter med bil. Og valget af den rigtige parterapeut, den der passer til jer, er trods alt vigtigere end en lidt længere transport.

Derfor vil jeg opfordre dig til at læse lidt mere på min side. Det kan jo være, at det vil give mening for jer at gå i terapi hos mig.

Læs mere om parterapi i Lyngby


error: Content is protected !!