Spring til indhold

Trustpilot anmeldelser af parterapi og familieterapi

Jeg er først begyndt at anmode om anmeldelser i 2023 og har valgt at benytte Trustpilot, da man her kan være så anonym, som man har lyst til.
Det er naturligvis ikke alle klienter, der har lyst til at give en anmeldelse og det har jeg stor forståelse for.

Nedenstående anmeldelser er hentet fra Trustpilot.

Du finder flere anmeldelser på

Trustpilot

Tilbage til parterapi


Vi kom til Jan som par, det er den bedste beslutning vi nogensinde har lavet.

Vi kom til Jan med nogle (følte vi) enorme kommunikations vanskeligheder. Nu efter afsluttet parterapi er vi rykket tættere på hinanden end vi nogensinde har været før og forstår hinanden på en helt ny måde. Vil til hver en tid anbefalede Jan til dem vi kender også som alm terapeut er han rigtig god, og får stillet en de helt rigtige spørgsmål. Vi vender i den grad tilbage hvis vi skulle få brug for det engang om det så er som par eller alene.


Jan Bjerre er en rummelig og jordnær…

Jan Bjerre er en rummelig og jordnær terapeut, der går til problemstillingerne i relationerne mellem folk i øjenhøjde ved bl.a. også at tage udgangspunkt i egne levede erfaringer.


Kan varmt anbefales +++

Vores oplevelse hos Jan Bjerre gennem et 8 sessionsforløb har helt igennem været super. Vi har fået en indsigt og forståelse i forhold til hinanden og ikke mindst os selv, som har været hver en krone værd. Jan Bjerre er yderst kompetent og erfaren. Han er dejlig rolig og virkelig god til at lytte. Han er upartisk og fordomsfri. Han er ikke popsmart og fuld af floskler men kommer med gode indspark og forslag til, hvordan parforholdet rent faktisk kan forbedres. Han skaber et trygt rum, hvor det føles naturligt at tale frit. Tak for hjælpen 🙂


error: Content is protected !!