Psykoterapi i Lyngby

Som psykoterapeut

Jeg er en stærkt erfaren psykoterapeut med menneskers almene problemstillinger som speciale. Jeg har ca. 60 kvinder og mænd i individuel psykoterapi hvert år, mennesker, som via samtalerne får større balance i deres liv. Derudover har jeg ca. 100 par og 25 familier i terapi i Lyngby om året, hvor jeg også arbejder med det enkelte individ.

Jeg arbejder udelukkende med voksne klienter – det vil sige over 18 år.

Andet

Priser og tidsbestilling finder du længere nede på siden.

Nederst finder du mit billede og muligheden for at høre min stemme.Hvorfor vælge psykoterapi / samtaleterapi?

 • Jeg føler mig uden for kontrol i parforholdet eller på jobbet.
 • Jeg har det svært med kærestens børn.
 • Jeg har konflikter med min familie.
 • Jeg føler ingen passion og er i tvivl om jeg elsker.
 • Jeg har svært ved at komme mig oven på en skilsmisse.
 • Jeg er voldsomt jaloux.
 • Jeg bliver ofte ramt af voldsom vrede.
 • Jeg tror, at jeg er stresset eller deprimeret.
 • Jeg føler ingen glæde .
 • Jeg føler mig utilstrækkelig, og oplever at jeg har lavt selvværd.
 • Jeg føler mig alene, har svært ved at skabe relationer.
 • Jeg har svært ved at tale med andre.

Genkender du dig selv i et eller flere udsagn? Så er det måske tid til samtaleterapi hos psykoterapeut med erfaring.


Relationelle udfordringer

Ofte udfordres vi af de mennesker, som vi omgiver os med: Det kan være kæresten, børnene, søskende, forældre eller andre mennesker, som er tæt på os. Vi ryger ind nogle faste mønstre i kontakten med andre mennesker og har møder de samme udfordringer og konflikter igen og igen. Her kan du gennem psykoterapi få brudt de mønstre, som du ikke selv er i stand til at bryde.

Indre kaos

I andre problematikker, som f.eks. depression, manglende glæde, følelse af utilstrækkelighed og meget andet, er det også ofte umuligt selv at finde ind til kernen og grundlaget. Her kan psykoterapeutiske samtaler hjælpe med ryde op kaos og formindske uroen.

Selvværdsproblematik

De fleste af os kender en grad af lavt selvværd og for nogle kan det blive begrænsende for livsudfoldelsen. Tanker om ikke at være god nok, det kan være som kæreste, som ansat, det kan handle om dele af dig selv.
Fælles er, at langvarigt lavt selvværd kan være skadeligt for psyken og føre til større problemer.
Igennem psykoterapeutiske samtaler kan du få en ny forståelse af dig selv.

Når vreden fylder

Først og fremmest så har vrede altid en årsag, ingen af os bliver vrede for sjovt. Men det er ikke sikkert, at årsagen for vreden hænger sammen med det, der umiddelbart udløser den. Derfor kan du have brug for hjælp til at finde frem til den grundlæggende årsag, og gennem klarheden kan løsne op for vreden.

Håndtering af angst

Angst kan være begrænsende for ens livsudfoldelse og livsglæde. Hvis du har en dyb og alvorlig angst, skal du tale med din læge og eventuelt have henvisning til en psykiater. Har du lettere angst, så er du velkommen til at kontakt mig eller booke tid. Som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at få kontrol på angsten.

Parforhold

Hvis problematikkerne er imellem dig og din partner, vil parterapi i langt de fleste tilfælde være den mest givende form for terapeutisk forløb – også når det handler om vrede, jalousi, utroskab, mm.

Læs mere under Parterapi


Fokus for individuel psykoterapi

Jeg tænker, du har fundet mig, fordi du har problematikker i dit liv, som du ønsker at arbejde med i psykoterapi med hjælp af en psykolog eller en psykoterapeut. Jeg er erfaren psykoterapeut med menneskers almene problemstillinger som speciale. Det betyder at jeg gennem terapi kan hjælpe dig til at få balance i dit liv, og jeg kan hjælpe dig til en forandring, så “i morgen” bliver anderledes. Som psykoterapeut arbejder jeg oplevelsesorienteret, det betyder at vi fokuserer på det, der har betydning nu og her. Formen tilpasses naturligvis dig, din væren i verden og din aktuelle problemstilling

At begynde at se på dine problemstillinger kan kræve mod og beslutsomhed, og det kræver mod at søge hjælp til forandringen. Men når du finder det mod og den beslutsomhed, giver du også dig selv chancen for en ny fremtid med et bedre samspil med andre mennesker.

Der er naturligvis mange overvejelser, når du (eller I) ønsker at gå i terapi. Men det vigtigste er, at du går efter din gode fornemmelse og en veluddannet terapeut. For udover psykoterapeutens uddannelse så handler det i høj grad om kemi, og om at du har en følelse af at kunne betro dig trygt til den person, som du sidder over for.


Priser

 • Individuelle sessioner, 60 minutter: Kr. 1.100.
 • Der er mulighed for at købe et forløb, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her
 • Rabat pr. session på SU/kontanthjælp, i tidsrummet kl. 9-16: Kr. 200.
Parterapi i Lyngby

Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men du kan måske alligevel finde inspiration i blog-indlæggene.

error: Content is protected !!