Spring til indhold

Få større egenindsigt gennem terapi

Erfaren psykoterapeut med fokus på relationer

Samtaleterapi er en gave til dig selv.

“Måske har du svært ved at mærke dig selv. Måske har du svært ved at forstå dine følelser og dine reaktioner. Måske har du svært ved åbne og blotte din sårbarhed. Men du kommer her for gøre dit bedste og dit ypperste i terapi for dig og dine relationer.”

Psykoterapeut i Lyngby og København
Psykoterapeut Jan Bjerre
Klinik i Lyngby

Når livet er udfordret

 • Jeg føler mig uden for kontrol i parforholdet eller på jobbet.
 • Jeg bliver ofte ramt af voldsom vrede.
 • Jeg er voldsomt jaloux.
 • Jeg har det svært med kærestens børn.
 • Jeg har konflikter med min familie.
 • Jeg føler ingen passion og er i tvivl om jeg elsker.
 • Jeg har svært ved at komme mig oven på en skilsmisse.
 • Jeg føler ingen glæde .
 • Jeg føler mig utilstrækkelig, og oplever at jeg har lavt selvværd.
 • Jeg føler mig alene, har svært ved at skabe relationer eller svært ved at tale med andre.

Relationelle udfordringer

Ofte udfordres vi af de mennesker, som vi omgiver os med: Det kan være kæresten, børnene, søskende, forældre eller andre mennesker, som er tæt på os. Vi ryger ind nogle faste mønstre i kontakten med andre mennesker og har møder de samme udfordringer og konflikter igen og igen. Her kan du gennem psykoterapi få brudt de mønstre, som du ikke selv er i stand til at bryde.

Indre kaos – tunge tanker

I andre problematikker, som f.eks. manglende glæde, følelse af utilstrækkelighed og meget andet, er det også ofte umuligt selv at finde ind til kernen og grundlaget. Her kan psykoterapeutiske samtaler hjælpe med rydde op i kaos og formindske uroen.

Selvværdsproblematikker

De fleste af os kender en grad af lavt selvværd og for nogle kan det blive begrænsende for livsudfoldelsen. Tanker om ikke at være god nok, det kan være som kæreste, som ansat, det kan handle om dele af dig selv. Fælles er, at langvarigt lavt selvværd kan være skadeligt for psyken og føre til større problemer.
Igennem psykoterapeutiske samtaler kan du få en ny forståelse af dig selv.

Når vreden fylder

Først og fremmest så har vrede altid en årsag, ingen af os bliver vrede for sjov. Men det er ikke sikkert, at årsagen for vreden hænger sammen med det, der umiddelbart udløser den. Derfor kan du have brug for hjælp til at finde frem til den grundlæggende årsag, og gennem klarheden få løst op for vreden, så det ikke længere er den, der styrer dit liv.

Parforhold

Hvis problematikkerne er imellem dig og din partner, vil parterapi i langt de fleste tilfælde være den mest givende form for terapeutisk forløb – også når det handler om vrede, jalousi, utroskab, mm.

Hvis parterapi at en eller anden grund ikke er muligt, kan vi selvfølgelig arbejde med din del af relationen, med dine behov og hvordan du bliver påvirket, så du kan blive en bedre version af dig selv i parforholdet.

Læs mere under Parterapi


Psykoterapeut med erfaring

Jeg er en stærkt passioneret psykoterapeut med erfaring siden 2009. Når du dukker op til samtaleterapi i Lyngby, møder du også en psykoterapeut med en bred menneskelig forståelse fra et arbejdsliv indenfor flere fagområder.

Jeg er erfaren psykoterapeut med menneskers almene problemstillinger som speciale. Det betyder at jeg gennem terapi kan hjælpe dig til at få balance i dit liv, og jeg kan hjælpe dig til en forandring, så “i morgen” bliver anderledes.

Jeg gør det, jeg er god til, og derfor er mit fokus på voksne klienter. Det betyder, at jeg ikke arbejder med børn og kun klienter over 18 år og flyttet hjemmefra.

Jeg har samtaler med ca. 50 enkeltpersoner om året. Derudover har jeg ca. 70-100 par og ca. 20 voksne familierelationer i terapi om året, som jeg også arbejder individuelt med.

“Hvis du bliver ved med at gøre det samme, bliver imorgen som igår.”

Samtaleterapi - Individuel terapi

Det skal føles godt

En af de vigtigste elementer for en godt forløb, er at du føler dig tryg ved den psykoterapeut, som du vælger. Tekster og billeder kan forhåbentligt understøtte den gode mavefornemmelse og du har også muligheden for at høre min stemme.

Om Jan BjerrePriser

Minimumsalder 18 år.

 • Individuelle sessioner, 55 minutter: Kr. 1.200.
 • Rabat pr. session på SU/kontanthjælp, i tidsrummet kl. 9-16: Kr. 200.

Klippekort

Efter første session er der mulighed for at købe et klippekort.
Læs mere her.

Mobile Pay - samtaleterapi


Hvis du har brug for at vide lide mere inden du bestiller tid, er du er meget velkommen til at kontakte mig. Det kan du gøre på tre måder:

 1. Via SIKKER MAIL, her har du mulighed for at skrive lidt om problemstillingen.
 2. Sende en SMS, klik på Jeg ønsker opkald.
 3. Ringe på 51 955 966. Jeg er ofte optaget af klienter og kan derfor sjældent svare, men jeg ringer tilbage, hvis du lægger en besked eller sender en sms.

Blog - Samtaleterapi

Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men du kan måske alligevel finde inspiration i blog-indlæggene.


error: Content is protected !!