Spring til indhold

Styrk relationerne gennem familieterapi

Familieterapi hos familieterapeut med ekspertise i voksenrelationer.

At gå i familieterapi er en kærlighedserklæring til hinanden.

“Måske føler du dig forladt og svigtet. Måske føler du dig ikke hørt og forstået. Måske er du bange for resultatet. Men I kommer her for gøre jeres bedste og jeres ypperste sammen med mig.”

Familieterapeut Jan Bjerre
Klinik i Lyngby
Familieterapeut Jan Bjerre
Klinik i Lyngby

Når familierelationen er udfordret

 • I har stadig kærligheden til hinanden, famler lidt og ønsker forebyggende familieterapi, så I kan komme tilbage til et godt familieliv.
 • I kommunikerer dårlig. I lytter ikke til hinanden, og hver for sig føler I jer ikke hørt og forstået.
 • Uenigheder eskalerer og ender i vredesudbrud og voldsomme konflikter.
 • I oplever at jeres familie er i krise.
 • I trækker jer fra hinanden for ikke at komme i konflikt.
 • I er i tvivl om de andres lyst til at være sammen.
 • Du føler dig alene og det er altid dig, der skal vende tilbage eller mægle.
 • Du er træt af hele tiden at blive presset med nye krav, det er aldrig godt nok.
 • Du har svært ved at se formålet med jeres familieliv – hvorfor skal I blive ved at se hinanden?
 • Konflikter mellem forælder og voksne barn.
 • Konflikter mellem voksne søskende.
 • ……. og meget andet.

Familieterapeut med passion for relationer

I møder en stærkt passioneret familieterapeut med teorien på plads og erfaring indenfor voksenrelationer siden 2009. I møder også en familieterapeut med en bred menneskelig forståelse fra et erhvervsliv dækkende flere fagområder.

Jeg gør det, som jeg er god til – jeg arbejder med det relationelle. Jeg arbejder ud fra en tese om, at problemet ikke ligger hos det enkelte individ, men at problemet ligger i relationen.

I familieterapi arbejder jeg udelukkende med klienter over 25 år – det kan være søskende eller forælder og barn (ikke hjemmeboende).

Langt de fleste af dem, jeg taler med, ender med at finde en bedre vej med færre konflikter. Nogle ganske få afslutter med en større afklaring og en større accept af, at det er som det er.

“Hvis I bliver ved med at gøre det samme, bliver imorgen som igår.”

Familieterapi

Fokus for familieterapi

Vi arbejder med at afklare forskelligheder, kommunikationsform og især evnen til at lytte og anerkende de andre – alt sammen med det formål at styrke jeres relation.

Det er vigtigt at forstå, at I i familieterapi i høj grad kommer til at arbejde med jeres egne psykiske sårbarheder og udfordringer. Det er derfor en sårbar og til tider udfordrende proces.

Jeg vil derfor altid supplere familieterapien med en enkelt individuel session til hver af jer, hvor I kan arbejde mere frit med jeres egne mønstre og psykologiske barrierer. Her bygges også personligt teori på, som er gavnlig for den videre proces i brydning af negative mønstre.

For de fleste er det et stort skridt at gå i familieterapi, det udfordrer ens grænser og sårbarhed, og man er bange for at udstille sin uformåenhed. Men I vil opleve, at I i terapien bliver mødt med forståelse og accept af jeres problemer. I vil opleve, at mange af jeres problemer er almene, men ikke uløselige. Og I vil opleve, at I bliver beriget med større forståelse for hinanden.

Handler det om jer to, kan I booke familieterapi. Handler det om en tredie person, skal I booke familierådgivning – læs nederst på siden.

Hvis I er mere end to personer vil jeg bede jer vurdere om problematikken kun ligger mellem to af jer – hvis I er i tvivl, er I velkommen til at ringe og få vejledning.


Familieterapi skal føles rigtigt

En af de vigtigste elementer for en godt forløb, er at I føler jer trygge ved den parterapeut, som I vælger. Tekster og billeder kan forhåbentligt understøtte den gode mavefornemmelse og I har også muligheden for at høre min stemme.

Om Jan Bjerre
Priser

Minimumsalder 25 år og ikke hjemmeboende.

I opstartssessionen deltager alle (to eller flere). Sessionen varer op til 75 minutter, men afkortes for at passe på jer, hvis konfliktniveauet eller sårbarheden er høj.

 • Familiesessioner for 3-5 personer, 70 minutter:
  Opstart kr. 2.300
  Status kr. 2.000
 • Familiesessioner (2 personer), 70 minutter: Kr. 1.600.
 • Enesessioner, 70 minutter: Kr. 1.600.
 • Ekstra individuelle samtaler, 55 minuter: Kr. 1.200.

Pakkeforløb

Efter første session er der mulighed for at købe et familieforløb for to personer.
Læs mere her

Mobile Pay - familieterapi


Hvis du har brug for at vide lide mere inden du bestiller tid, er du er meget velkommen til at kontakte mig. Det kan du gøre på tre måder:

 1. Via SIKKER MAIL, her har du mulighed for at skrive lidt om problemstillingen.
 2. Sende en SMS, klik på Jeg ønsker opkald.
 3. Ringe på 51 955 966. Jeg er ofte optaget af klienter og kan derfor sjældent svare, men jeg ringer tilbage, hvis du lægger en besked eller sender en sms.

Familierådgivning

Jeg tilbyder også familierådgivning. Familierådgivning sigter primært på, at I bliver afklarede omkring hvilken hjælp, der er behov for. Det kan være ift. jer selv eller et andet familiemedlem (ikke deltagende).

Læs evt. mere om rådgivning


Blog - familieterapi

Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men I kan måske finde inspiration i blog-indlæggene om Familien samt i andre blog-emner.


error: Content is protected !!