Familieterapi i Lyngby

Som familieterapeut

Jeg er stærkt erfaren familieterapeut indenfor voksenrelationer, jeg tilbyder familieterapi i Lyngby. Mit fokus er på parterapi (også for småbørnsforældre) og familieterapi for familiemedlemmer over 25 år – Det kan være søskende eller forælder og barn (ikke hjemmeboende). Jeg har ca. 25 familierelationer i familieterapi pr. år. Derudover har jeg ca. 100 par og 60 enkeltpersoner i terapi om året.

Jeg tilbyder både familieterapi og familierådgivning.
Familierådgivning sigter primært på, at I bliver afklarede omkring hvilken hjælp, der er behov for. Det kan være ift. jer selv eller et andet familiemedlem (ikke deltagende).

Langt de fleste kommer for at få hjælp i familieterapi.
I familieterapi arbejder jeg med en-til-en relationer og ikke hele familier på en gang. Hvis I er mere end to, er I velkomne til at ringe, så jeg kan komme med en anbefaling for opstart.


Familieterapi når det er sværere end nødvendigt

I familieterapi arbejder vi med alle problemstillinger, der påvirker jeres relation.

  • Skænderier, dårlig stemning.
  • Dårlig kommunikation, misforståelser.
  • Konflikter mellem forælder og barn.
  • Konflikter mellem søskende.
  • ……. og meget mere.

Jeg arbejder ikke med hjemmeboende børn, her kan parterapi være alternativet. Jeg vil anbefale, at I ringer til mig og får en snak, så jeg kan hjælpe jer med at tage det rigtig valg.


Fokus for familieterapi

Min tilgang til familieterapi er systemisk, det betyder, at jeg sætter fokus på det relationelle. Jeg arbejder ud fra en tese om, at problemet ikke ligger hos det enkelte individ, men at problemet ligger i relationen. Vi arbejder med at afklare forskelligheder, kommunikationsform og især evnen til at lytte og anerkende de andre – alt sammen med det formål at styrke jeres relation.

Det er vigtigt at forstå, at I i familieterapi i høj grad kommer til at arbejde med jeres egne psykiske sårbarheder og udfordringer. Det er derfor en sårbar og til tider udfordrende proces.

Jeg vil derfor altid supplere familieterapien med en enkelt individuel session til hver af jer, hvor I kan arbejde mere frit med jeres egne mønstre og psykologiske barrierer. Her bygges også personligt teori på, som er gavnlig for den videre proces i brydning af negative mønstre.

For de fleste er det et stort skridt at gå i familieterapi, det udfordrer ens grænser og sårbarhed, og man er bange for at udstille sin uformåenhed. Men I vil opleve, at I i terapien bliver mødt med forståelse og accept af jeres problemer. I vil opleve, at mange af jeres problemer er almene, men ikke uløselige. Og I vil opleve, at I bliver beriget med større forståelse for hinanden.


Priser

I familieterapi indgår både familiesessioner og enesessioner.

  • Familiesessioner (2 personer), 75 minutter: Kr. 1.400.
  • Enesessioner, 75 minutter: Kr. 1.400.
  • Ekstra individuelle samtaler, 60 minuter: Kr. 1.100.
  • Der er mulighed for at købe et forløb, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark – læs eventuelt her.

Tidsbestilling

I familieterapi arbejder jeg udelukkende med klienter over 25 år – det kan være søskende eller forælder og barn (ikke hjemmeboende).

Handler det om jer to, kan I booke familieterapi. Handler det om en tredie person, skal I booke familierådgivning.

Hvis I er mere end to personer vil jeg bede jer vurdere om problematikken kun ligger mellem to af jer – hvis I er i tvivl, er I velkommen til at ringe og få vejledning.

BOOKE TID ONLINE 

I er også velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis I har spørgsmål.
I finder kontaktoplysninger længere nede.


Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men I kan måske finde inspiration i blog-indlæggene om Familien samt i andre blog-emner.

error: Content is protected !!