Familieterapi i Lyngby

Som familieterapeut

Jeg er stærkt erfaren familieterapeut indenfor voksenrelationer, jeg tilbyder familieterapi i Lyngby. Mit fokus er på voksne familiemedlemmer. Det kan være søskendeproblematikker eller problematikker mellem forælder og barn (ikke hjemmeboende).

Jeg har ca. 25 familierelationer i familieterapi pr. år. Derudover har jeg ca. 100 par og 60 enkeltpersoner i terapi om året.

Andet

Priser og tidsbestilling finder du længere nede på siden.

Nederst finder du mit billede og muligheden for at høre min stemme.

Jeg tilbyder også familierådgivning. Familierådgivning sigter primært på, at I bliver afklarede omkring hvilken hjælp, der er behov for. Det kan være ift. jer selv eller et andet familiemedlem (ikke deltagende). Læs evt. mere om rådgivningFamilieterapi når det er sværere end nødvendigt

I familieterapi arbejder vi med alle problemstillinger, der påvirker jeres relation. Jeg arbejder ikke med hjemmeboende børn (minimumsalder 25), her kan parterapi være alternativet. Jeg vil anbefale, at I ringer til mig og får en snak, så jeg kan hjælpe jer med at tage det rigtig valg.

 • I har stadig kærligheden, famler lidt og ønsker forebyggende familieterapie, så I kan komme tilbage til et godt familieliv.
 • I kommunikerer dårlig. I lytter ikke til hinanden, og hver for sig føler I jer ikke hørt og forstået.
 • Uenigheder eskalerer og ender i vredesudbrud og voldsomme konflikter.
 • I oplever at jeres familie er i krise.
 • I trækker jer fra hinanden for ikke at komme i konflikt.
 • I er i tvivl om de andres lyst til at være sammen.
 • Du føler dig alene og det er altid dig, der skal vende tilbage eller mægle.
 • Du er træt af hele tiden at blive presset med nye krav, det er aldrig godt nok.
 • Du har svært ved at se formålet med jeres familieliv – hvorfor skal I blive ved at se hinanden?
 • Konflikter mellem forælder og barn.
 • Konflikter mellem søskende.
 • ……. og meget andet.

Fokus for familieterapi

Min tilgang til familieterapi er systemisk, det betyder, at jeg sætter fokus på det relationelle. Jeg arbejder ud fra en tese om, at problemet ikke ligger hos det enkelte individ, men at problemet ligger i relationen. Vi arbejder med at afklare forskelligheder, kommunikationsform og især evnen til at lytte og anerkende de andre – alt sammen med det formål at styrke jeres relation.

Det er vigtigt at forstå, at I i familieterapi i høj grad kommer til at arbejde med jeres egne psykiske sårbarheder og udfordringer. Det er derfor en sårbar og til tider udfordrende proces.

Jeg vil derfor altid supplere familieterapien med en enkelt individuel session til hver af jer, hvor I kan arbejde mere frit med jeres egne mønstre og psykologiske barrierer. Her bygges også personligt teori på, som er gavnlig for den videre proces i brydning af negative mønstre.

For de fleste er det et stort skridt at gå i familieterapi, det udfordrer ens grænser og sårbarhed, og man er bange for at udstille sin uformåenhed. Men I vil opleve, at I i terapien bliver mødt med forståelse og accept af jeres problemer. I vil opleve, at mange af jeres problemer er almene, men ikke uløselige. Og I vil opleve, at I bliver beriget med større forståelse for hinanden.

I familieterapi arbejder jeg udelukkende med klienter over 25 år – det kan være søskende eller forælder og barn (ikke hjemmeboende).

Handler det om jer to, kan I booke familieterapi. Handler det om en tredie person, skal I booke familierådgivning.

Hvis I er mere end to personer vil jeg bede jer vurdere om problematikken kun ligger mellem to af jer – hvis I er i tvivl, er I velkommen til at ringe og få vejledning.


Priser

I familieterapi indgår både familiesessioner og enesessioner.

 • Familiesessioner (2 personer), 75 minutter: Kr. 1.400.
  Pr. 1. januar 20220: kr. 1.500.
 • Enesessioner, 75 minutter: Kr. 1.400.
  Pr. 1. januar 20220: kr. 1.500.
 • Ekstra individuelle samtaler, 60 minuter: Kr. 1.100.
 • Der er mulighed for at købe et forløb, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her
Parterapi i Lyngby

Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men I kan måske finde inspiration i blog-indlæggene om Familien samt i andre blog-emner.

error: Content is protected !!