Spring til indhold

Familieterapi i Lyngby

Få en familierelation med færre problemer


Fokus på den voksne familie

I møder en stærkt passioneret familieterapeut med familieterapeutisk erfaring indenfor voksenrelationer siden 2009 og en høj succesrate.

Udover at I møder en erfaren familieterapeut med teorien på plads, møder I også en familieterapeut med en bred menneskelig forståelse fra et erhvervsliv dækkende fagområder fra et arbejdsliv indenfor flere fagområder.

Læs mere om Jan Bjerre


Mit fokus er på voksne familiemedlemmer. Det kan være søskendeproblematikker eller problematikker mellem forælder og barn (over 25 og ikke hjemmeboende).

Langt de fleste af de familierelationer, som jeg taler med, ender med at finde en bedre vej med færre konflikter. Nogle ganske få afslutter med en større afklaring og en større accept af, at det er som det er.

Hvis I bliver ved med at gøre det samme, bliver imorgen som igår.


Rammer for familieterapi

I har jo allerede gjort jer nogle tanker om at søge familieterapi – ellers var I her ikke.

Familieterapi kan udspille sig på mange måder og efter mange metoder. Hos mig skal I være indstillet på primært at arbejde to personer ad gangen (også når I er flere end to deltagere), og I skal være indstillet på en enkelt enesession til hver person.
Hvis I er flere end to, vil der være statussessioner, hvor alle deltager.

På linket herunder kan I læse mere om mit fokus for familieterapi og måske genkende jer i andres tanker og grunde til at søge terapi.

Mere om familieterapi


Det skal føles godt

En af de vigtigste elementer for en godt forløb, er at I føler jer trygge ved den parterapeut, som I vælger. Tekster og billeder kan forhåbentligt understøtte den gode mavefornemmelse og I har også muligheden for at høre min stemme.


Fik I læst om Rammer for familieterapi? …. Ellers rul lidt op og læs.Priser


Jeg arbejder udelukkende med voksne familierelationer. Det kan være søskendeproblematikker eller problematikker mellem forælder og barn (over 25 og ikke hjemmeboende).

I opstartssessionen deltager alle (to eller flere). Sessionen varer op til 75 minutter, men afkortes for at passe på jer, hvis konfliktniveauet eller sårbarheden er høj.

  • Familiesessioner (2 personer), 75 minutter: Kr. 1.500.
  • Familiesessioner for 3-5 personer, 75 minutter: Kr. 1.900 (kun opstart og status).
  • Enesessioner, 75 minutter: Kr. 1.500.
  • Ekstra individuelle samtaler, 60 minuter: Kr. 1.100.
  • Der er mulighed for at købe et familieforløb for to personer, der skal afvikles inden for seks måneder. Afvikles oftest på kortere tid. Læs mere her


Familierådgivning

Jeg tilbyder også familierådgivning. Familierådgivning sigter primært på, at I bliver afklarede omkring hvilken hjælp, der er behov for. Det kan være ift. jer selv eller et andet familiemedlem (ikke deltagende).

Læs evt. mere om rådgivning


Blog

Jeg er ikke den flittigste blogskriver, men I kan måske finde inspiration i blog-indlæggene om Familien samt i andre blog-emner.


error: Content is protected !!