Spring til indhold

Der er jo ikke noget mere fantastisk end, når vi møder den store kærlighed. Og får den lov at vokse, så flytter vi som oftest sammen og får børn. Og rigtigt mange flytter sammen og får børn samtidig med, at de er i gang med karriere og uddannelse.

Måske har du været igennem en stribe jobs og er nået til det helt rigtige job. Jobbet hvor der også skal brændes igennem og bevises noget.

Måske er du lige blevet færdig med en længere videregående uddannelse og skal nu ud i erhvervslivet for at bevise, at du rent faktisk også kan bruge din lærdom til noget.

Og samtidig har du så fået dit første barn med drømmen om at være mønsterforældre. I knokler på, arrangerer, planlægger, sætter tid af til at blive det gode familiepar, familieparret der har fokus på den gode børneopdragelse, den gode opvækst, den gode kost, på at give kærlighed til jeres barn, på at være de aktive forældre i institutionen.

Men husker I også at være et godt kærestepar? Eller har intimiteten trukket sig lidt, er sexlivet på retur? Er tonen blevet lidt hårdere og utålmodig? Føler du dig svigtet og gjort forkert?

Og husker du at være god ved dig selv? Har du trukket dig fra dine sociale kontakter? Er du holdt op med at dyrke dine interesser? …. For du har ikke tid.

60-70% af de par, som kommer i parterapi hos mig, er gode forældrepar, men har glemt sig selv og har glemt at være et godt kærestepar. Det er ikke så nemt at komme tilbage og slet ikke, hvis det er kommet så langt at kærligheden er væk. Men med hjælp og støtte kan det lade sig gøre at få stoppet den negative spiral, at få stoppet skænderierne og genfinde intimiteten og nærheden – og at finde tid til at være kærestepar.

Og når 60-70% har det problem, så er det ikke jer, der er noget galt med! I har bare være menneskelige og er røget i den samme fælde som andre par.

error: Content is protected !!